Pirmam pirkimui 10% nuolaidos kodas!

Kaupiami AllStarRetro lojalumo eurai!

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

AllStarRetro dovanos nuo 80€!

vaikystės nostalgija
Naujiena

VAIKYSTĖS NOSTALGIJA

Vaikystė tikriausiai yra geriausias laikas mūsų gyvenime. Išgyvename tas nerūpestingas dienas, kai nereikia jaudintis dėl sąskaitų apmokėjimo ar streso dėl mus supančių problemų. Galime tiesiog smagiai leisti laiką su savo draugais ir žaislais ir tai prisiminti visą gyvenimą. Achh vaikystės nostalgija.. Tačiau senstant pamažu pradedame suprasti, kad viskas nebe taip, kaip buvo anksčiau. Keičiantis laikams, daug kas mūsų aplinkoje vystosi arba visai išnyksta. Šiandienos straipsnyje aptarsime vaikystės nostalgija primenančius dalykus.

vaikystės nostalgija žaislai

KVAPAI

Mamos gaminimas maistas turi būti geriausias. Kaip ir visų mama yra geriausia virėja pasaulyje? Na, mes nekenčiame to pasakyti jums, mamos, bet jūs ne visos esate „Michelin“ žvaigždučių standarto virėjos. Jūs tiesiog pasigaminate savo makaronų sūrį (su niekšiška šonine) unikaliu būdu, kuris sugrąžina mus į vaikystės nostalgia, tai prisimename prie šeimos stalo priešais kaimynus.

Vaikystės nostalgija. Tai ne tik maistas – net patys keisčiausi (o kartais ir nemalonūs) kvapai, kurie jums asocijuojasi su jaunyste, gali būti keistai laukiami. Pabandykite apsilankyti pradinėje mokykloje – tas pažįstamas kvapas išliks ir suteiks jums visus jausmus.

TV LAIDOS

Mes ginčijamės, kad senos temos melodijos visada yra geriausios. Nebūtinai dėl to, kad tai yra geresnės dainos (nors, gi, niekas neprilygsta „Thundercats“), bet todėl, kad primena jaudulį, kurį patyrėme žiūrėdami mėgstamas laidas. Šiuolaikinė televizija nesuteikia mums to paties skubėjimo, nes nuo to laiko gyvenimas mus užgrūdino ir leido mums įtikti. O ir didžioji dalis yra TOWIE.

SKONIS

Vaikystės saldumynai yra ypatingas nostalgijos taškas. Kas prisimena ananasų kubelius, gaiviuosius batonėlius, vaisių salotų saldainius ir NERD? Juokingai susijaudiname, kai internete randame retro saldumynų parduotuvę ir norime mokėti trigubą sumą už „Wham“ batonėlį, kaip už lengvai įsigyjamą „Mars“ batonėlį. Vaikystės nostalgijos saldumynų skonį tikrai prisimena visi.

vaikystės nostalgija skonis

POP DAINOS

Kai neaiškioje vietinėje radijo stotyje pasirodo mūsų 80 ar 90-ųjų muzika, prisiminimų bangos yra didžiulės. Nesvarbu, ar Kylie, „The Spice Girls“ ar „S Club 7“ viską sugrąžins, niekas taip nenuves į tuos vaikystės nostalgija laimingus laikus, kaip gera retro melodija. Ach ta vaikystės nostalgija…

TĖVŲ LAIKŲ KLAUSOMA MUZIKA

Mamos ir tėčiai turėjo didžiausią muzikos skonį, bet dabar kai kurie jų himnai įsilieja į jūsų „Spotify“ grojaraštį. Anksčiau niekada nebūtum įrašęs Erasure ar Kate Bush jokiame savo kompaktiniame diske, bet dabar juos išgirdęs primins laikus, kai mama leido tau pabūti dar valandą, kol ji išgerdavo pusę taurės vyno.

MĖGSTAMIAUSI ŽAISLAI

Kuisdamiesi palėpėje savo tėvų namuose galite rasti netikėtų skanėstų. Radus seną meškiuką, be kurio negalėjai užmigti, arba apdaužytą seną žaislinį automobilį, kurį nuolat daužėme į sodo sieną, norisi vėl išlėkti į lauką ir žaisti visą naktį. Tačiau vaikystėje tai darėme be gėdos jausmos dabar taip elgtis būtų gėda dėl darbo ir kitų dalykų. Vaikystės nostalgija

EILĖRAŠČIAI

Mes visi turime tą vieną eilėraštį, kuris yra perduodamas iš kartos į kartą ir tapęs visos šeimos eilėraščiu. Jūs jį ką tik prisiminėte ir mintyse padeklamavote, o jei ne tai netrukus tai padarysite.

ŠALTINIS: METRO

Pasidalinkite:

Facebook logo Twitter logo Youtube logo
Messenger ikona
0 krapšelio ikona
Jūsų krepšelis
Jūsų krepšelis tuščias
exit-icon

Gauk 10% nuolaidą savo pirmam apsipirkimui

Bei tapk lojalumo programos dalyviu

Registracija