Pirmam pirkimui 10% nuolaidos kodas!

Kaupiami AllStarRetro lojalumo eurai!

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

AllStarRetro dovanos nuo 80€!

vintažinės kojinės
Naujiena

Vintažinės kojinės ir aukštakulniai

Puošnios vintažinės kojinės ir aukštakulniai buvo vintažinė mados tendencija, kurią išdidžiai dėvi tokios įžymybės kaip Audrey Hepburn, Twiggy ir Madonna. Dabar grįžta viskas, kas buvo tuo metu madoje ir sena. Vienas dalykas, kurį norėtume pamatyti, yra ši ypatinga išvaizda.

Nesunku pastebėti, kad anuomet klasikinės baltos vintažinės kojinės ir aukštakulniai tapo įprasta. Dabar kojinės turi įvairių rūšių ir stilių. Net kompresinės kojinės tai pakeitė. Galite rasti įvairių kompresinių kojinių stilių, skirtų moterims, kurias galima derinti su bet kokios išvaizdos aukštakulniais.

Tačiau grįžkime prie to, kur pirmą kartą buvo pristatyta kojinių ir aukštakulnių tendencija.

STILIAUS ISTORIJA

Kalbant apie baltų pirštinių, kojinių išvaizdą su aukštakulniais, tikrai galime atkreipti dėmesį į septintojo dešimtmečio pabaigą. Kaip ir aišku, devintajame dešimtmetyje kūno rengybos stiliai buvo užrakinti. Taigi, pereikime prie 60-ųjų. Jei tikrai norite susieti tendenciją, galite sakyti, kad originalai buvo egiptiečiai ir graikai. Tradiciniai kulniukai 8 amžiuje nebuvo tokie populiarūs, bet sandalai ir kojinės buvo. Persijoje kulnas atsirado po dviejų šimtmečių.

Tačiau 1968 m. Natalie Wood debiutavo vilkėdama aukštakulnius ir baltas kojines iki kelių. Po to tai padarė beveik visi. Praėjusiais metais po to, kai visame pasaulyje žinomas dizaineris Miu Miu debiutavo su kojinėmis su aukštakulniais, taip pat pasirodė 22 kiti pasirodymai kilimo ir tūpimo tako pasirodymuose. Svarbiausia, kad scenoje dominuoja „T-Strapped Heels“ su mini sijonais. Pagalvokite apie „Gossip Girl“.

MADOS IKONOS

Žvelgiant į mados ikonas, kurios dėvėjo šią tendenciją, suteikia įkvėpimo šiandieninei išvaizdai. Neabejotina, kad dizaineriai, tokie kaip Miu Miu, įkvėpimo sėmėsi iš kai kurių vintažinio stiliaus didžiųjų.

AUDREY HEPBURN

Atkurti viską, ką daro Audrey Hepburn, yra laimėjimas. Ji nesidrovėjo būti ankstyva ir prisitaikanti prie kojinių ir aukštakulnių tendencijos. Ypač kalbant apie žemakulnius ir batus. Dažnai, dėvėdama žemakulnius batus, ji dėvėjo pėdkelnes, tačiau kai galimybė mūvėti kojines tapo tendencija, ji pasikeitė. Dažnai tai buvo derinama su jos garsiuoju golfu ir kelnėmis. Tačiau kelnės nukirptos, atidengdamos kulkšnis ir kojines.

TWIGGY

Twiggy, žinomas anglų modelis, yra žinomas dėl savo mados pareiškimų, o pastaruoju metu ji švenčia šeštąjį dešimtmetį, lyg tai išeitų iš mados. Nebent mes manome, kad tai čia tam, kad pasiliktų. Jei reikėtų pažvelgti į vieną dalyką, kuris buvo didžiausia 60-ųjų mados tendencija, tai iš tikrųjų buvo mini sijonas. Bet visi buvo jo apsėsti, tad kaip galėtumėte jį stilizuoti kitaip nei kiti? Žinoma, su aukštakulniais ir kojinėmis.

Viena stiliaus akimirka išsiskiria tuo, kad Twiggy sujungė rožinį mini sijoną ir nėrimo komplektą. Nėrimo rinkinyje buvo nertas baltas megztinis, tinkanti kepurė ir derančios kojinės iki kelių. Kad įvaizdį užbaigtų, ji mūvėjo kojines iki kelių su juodais žemakulniais bateliais. Išvaizda mini sijono dešimtmečiui suteikė pasiruošimo jausmą.

MADONNA

Madonna yra žinoma dėl daugybės pareiškimų su savo kojinėmis. Tiesą sakant, dabar tai tarsi jos reikalas. Apsvarstykite laiką, kai ji spurtavo per JFK oro uostą, vilkėdama stilingą sportinį kostiumą su įvairiomis spalvomis ir įvairiais raštais. Šią išvaizdą ji derino su aukščiausios klasės „Louis Vitton“ sandalais, ant kurių buvo auksu marginta buitinio prekės ženklo monograma. Ir, žinoma, ji jas derino su juodomis kulkšnies kojinėmis.

Arba apsvarstykite jos duoklę (Tupac) 2Pac. Ji pasirodė Niujorko gatvės stiliaus pagerbimo vaizdo įraše. Ji pozuodavo prieš kai kuriuos garsiausius Niujorko įžymybes avėdama aukštakulnius kovinius batus su 2-Pac įspaudu įspaustomis kojinėmis. Visoje įvaizdyje buvo aptemptos didelės kelnės ir grafinis marškinėliai. Išvaizdą ji užbaigė auksiniais ir sidabriniais papuošalais. „Grunge” punk išvaizda vis dar išlieka ir šiandien.

ŠIANDIENIENIS ĮVAIZDIS

1960-aisiais atrodė tik paprastos baltos, o gal ir juodos kojinės. Šiandien balta išvaizda išlieka, bet kuo beprotiškesnis dizainas ar raštas, tuo merginoms linksmiau. Madonna galėjo būti to pradžia su savo įmantriomis kojinėmis su vyno taurėmis, Tupac ir kt.

Teigti, kad ši vintažinė išvaizda niekada neišeina iš mados, būtų teisinga prielaida. Taip yra todėl, kad jis tapo išvaizda be taisyklių. Sunku suklysti naudojant šį prašmatnų vintažinį stilių.

ŠALTINIS: GLAMOURDAZE

Pasidalinkite:

Facebook logo Twitter logo Youtube logo
Messenger ikona
0 krapšelio ikona
Jūsų krepšelis
Jūsų krepšelis tuščias
exit-icon

Gauk 10% nuolaidą savo pirmam apsipirkimui

Bei tapk lojalumo programos dalyviu

Registracija